Over Ons

Your Locals 010 heeft een nieuwe eigenaar!

In de afgelopen maand hebben we hard gewerkt aan het overdragen van Your Locals 010. Yes, nu is het echt zover, Tiara wordt de nieuwe eigenaar van dit prachtige initiatief!

We hebben elkaar leren kennen door een leuke samenwerking, Tiara is namelijk de oprichter van Naturally Granola en bakt al een aantal jaar de lekkerste Granola van Rotterdam die natuurlijk niet kon missen in onze pakketjes :)!

Na 1,5 jaar (Support) Your Locals 010 is het tijd voor mij (Jaël) om verder te gaan in de culturele sector die langzaam weer tot leven komt.

Het was en is nog steeds een bijzondere ervaring geweest voor 1,5 jaar en ik ben onwijs gelukkig dat deze prachtige, ondernemende dame het stokje overneemt!

Algemeen:

In maart 2020 zijn we met Support Your Locals 010 begonnen als hulp aan de lokale maker. Doordat de horeca haar deuren moest sluiten nam de afzet van deze makers namelijk drastisch af.

We hadden gedacht dat Support Your Locals 010 voor een paar maanden zou bestaan, een jaar later weten we wel beter.

Vanaf maart 2021 zal Support Your Locals 010 verder gaan als Your Locals 010, de reden voor de naamswijziging is dat het na een jaar niet alleen support is maar het is een bedrijf geworden die gek is op haar lokale makers en de flexibiliteit en veerkracht van deze bedrijven wilt vieren ipv supporten.

Boxen om te geven aan vrienden, jezelf of bijvoorbeeld collegae

Wij stellen elke box samen afhankelijk van jouw persoonlijk voorkeur. 

Zakelijk / Meerdere pakketjes op verschillende adressen

Ben jij werkgever of werknemer en zoek je een mooi & lekker pakket waarmee je meteen veel Rotterdamse ondernemers steunt? Dan ben je aan het juiste adres!

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor borrelpakketten, relatiegeschenken, thuiswerkpakketjes en meer!

Ook leuk voor bijvoorbeeld een online verjaardag zodat iedereen een lekkere borrel in huis heeft voordat het online feest begint!

Goed om te weten: Al deze pakketten kunnen per post worden verzonden, door heel Nederland.

Zakelijke pakketjes aanvragen