Over Ons

Het jaar is weer voorbij gevlogen. En terwijl jullie hard aan het werk waren, hebben wij ook niet stil gezeten!

Als echte foodie ben ik altijd op zoek naar de lekkerste lokale producten en de leukste makers. Nou ben ik ook een feeder en vind ik het daarom ook super leuk dat ik deze nieuwe vondsten kan delen met jullie! Zo hebben wij bij YourLocals elk jaar weer nieuwe en vooral lekkere producten om jullie mee te verwennen.

En verwennen blijft belangrijk. In deze gekke markt, waar het vinden van de juiste collega’s steeds moeilijk wordt is het vasthouden van je topper ook steeds crucialer. Met YourLocals support je niet alleen verschillende lokale makers, maar geef je je collega’s of relaties ook iets waar ze echt van gaan genieten. Geen doos met ragout, lays chips en m&m’s maar iets wat met liefde gemaakt wordt, in Nederland!

Hoe het werkt?

Bij YourLocals010 stel ik, Tiara, een pakket op maat voor jou samen. Geen standaard boxen dus. Maar voor iedere aanvraag een persoonlijke voorstel. Aan de hand van jouw budget en voorkeuren stel ik drie verschillende boxen samen, waar jij vervolgens zelf kunt kiezen wat je wilt hebben. Jij kent je collega’s namelijk beter dan ik, toch?

Nou ben ik heel benieuwd of jullie voor dit jaar wellicht nog willen dat wij wat leuks voor jullie samenstellen? Sinterklaas en Kerst zijn ondertussen om de hoek, en het lijkt ons heel tof om weer voor jullie aan de slag te gaan.

Ik hoor graag of ik wat voor jullie mag betekenen.

Boxen om te geven aan vrienden, jezelf of bijvoorbeeld collegae

Wij stellen elke box samen afhankelijk van jouw persoonlijk voorkeur. 

Zakelijk / Meerdere pakketjes op verschillende adressen

Ben jij werkgever of werknemer en zoek je een mooi & lekker pakket waarmee je meteen veel Rotterdamse ondernemers steunt? Dan ben je aan het juiste adres!

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor borrelpakketten, relatiegeschenken, thuiswerkpakketjes en meer!

Ook leuk voor bijvoorbeeld een online verjaardag zodat iedereen een lekkere borrel in huis heeft voordat het online feest begint!

Goed om te weten: Al deze pakketten kunnen per post worden verzonden, door heel Nederland.

Zakelijke pakketjes aanvragen